2023 – 2024: interactieve inleidingen

AA Logo NOA v3 blue

Ik ben, na jarenlang trainingen aan docenten en schoolleidingen in het VO te hebben gegeven, nu beschikbaar voor een interactieve inleiding/keynote op, bijvoorbeeld, een studiedag. Enkele thema’s: cijfers werken averechts op leren, het belang van hogere orde denken, de opbouw van een goede les, sectie vraagt leiderschap, cultuurverandering is gedragsverandering, metacognitie bepaalt 40% van het leersucces.

Aan het overleg van het Netwerk Onderwijsadviseurs – website  www.netwerkonderwijsadviseurs.nl –  neem ik, omdat ik dacht zomer 2020 te stoppen, geen deel meer, maar werk wel in nauw contact met mijn voormalige collega’s. We zijn allemaal deskundig in leren, onderwijzen en leidinggeven, afkomstig uit het onderwijs, thuis in praktijk én theorie, werkend op de verschillende organisatielagen in de school (van bestuurder tot en met de leerling), gericht op – uiteindelijk – het primaire proces, professioneel kennis en inzichten delend in een professioneel netwerk.

Zie AANBOD DOCENTEN